We Love The Planet, Deodorant Sweet & Soft

€ 12,95
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De crème deodorant van We Love The Planet bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium en is soda vrij, waardoor speciaal geschikt is voor de zeer gevoelige huid. De deodorant van We love The Planet verstopt de poriën niet.

Het helpt je fris te blijven. De deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere was van de myricabes, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maakt en je huid fluweel zacht.


De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. In deze speciale vegan variant is de standaard bijenwas vervangen door was van het Myricabesje been De baking soda is vervangen door een verhoging van het maiszetmeelpoeder.


Sweet & Soft De Sweet & Soft is speciaal samengesteld voor mensen met overgevoeligheden. Deze deodorant is hypo allergeen, heeft daardoor een zachte geur en milde werking. Hierdoor kan het zijn dat u tweedaags de deodorant moet aanbrengen. De natuurlijke oplossing voor de gevoelige huid.

  • Hypo allergeen
  • Vegan
  • Baking soda free