Fleece stof

Alles wat je moet weten over onze fleece-stof.

Onze fleece-stof kan overal worden gebruikt waar je warmte en veiligheid nodig hebt. Waar het echter om geeft is onze omgeving, daarom zitten er geen synthetische materialen of andere overbodige dingen in. Terwijl de bekende polyester fleece-stof ervan wordt verdacht de oceanen te vervuilen, draagt ​​onze fleece trots zijn GOTS-zegel en garandeert hij dat hij is gemaakt volgens de hoogste milieu- en sociale normen. Een echte droom! Onze Fleece-stof ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook functies waar je gewoon verliefd op moet worden. Allereerst is het heerlijk zacht, maar het kreukt ook niet, houdt kou en (tot op zekere hoogte) vocht van u af en heeft letterlijk geen pilling

Als haarband heerlijk te dragen. Fleece is super warm en toch heel licht, het kleeft aan je lichaam en verwarmt je, zonder irritant te zijn.

Deze hoofdband is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. De basis is een katoenen badstof, die aan beide kanten en met veel liefde wordt geborsteld en geplukt totdat de meest knuffelige stof ter wereld is gemaakt. Je zult het geweldig vinden, we beloven het je!

GOTS gecertificeerd en met de hand gemaakt.

Past om de hoofdomtrek van 54-56 cm. Groter of kleiner, stuur mij een bericht.

Corduroy stof of Organische stoffen worden ook gebruikt voor hoofdbanden.