Over

Junker Fair fashion.

Ik heet Sharon JunkerJunkerfairfashion is mijn label dat ik opzet in mijn eigen atelier in Winterswijk.

Ik breng Anno 2020 een duurzaam merkkleding Junkerfairfashion op de markt voor een eerlijke prijs.Deze duurzame kleding is voor zowel de mode- en milieu bewuste man als vrouw. Dus.....Gender Neutraal.

Ik heb bij twee grote modeontwerpers stage gelopen en hier veel ervaring opgedaan en ook helder en duidelijk gekregen dat ik mijn eigen merk kleding wil gaan verkopen.Na het zien van de serie Genaaid op NPO 3 waarbij alle misstanden in de kledingindustrie aan het licht kwamen wist ik het zeker. Ik ga ook een bijdrage leveren aan een mooiere wereld.

Junkerfairfashion is een winkel en webshop waar ik zelfgemaakte kleding van duurzame stoffen verkoop. Naast het verkopen van mijn eigen merk verkoop ik ook andere duurzame producten, kleding en accessoires.

Ik ga voor kwaliteit en duurzaamheid.

Materialen

Bamboe, Biologisch katoen, Brandnetel Elastan, Gerecyclede materialen, leer (natuurlijk gelooid en geverfd) Linnen, Modal (beukenhout), Natuurlijke kunstvezels en PET(plastic tassen en flesjes gerecycled).Tweedehands

Mooie merken

Junkerfairfashion, Qnoop sokken, Werfzeep en Boweevil.

Wassen

De meeste wasmiddelen werken ook goed bij dertig graden. Dit scheelt energie. Let goed op de dosering van wasmiddelen.

Laat de was lekker buiten drogen!

Ontwikkeling

In de mode gaat alles snel: in duurzame mode gaat het, met alle nieuwe technieken en materialen nog sneller. Wij hebben voor deze website de onderwerpen gekozen die volgens ons het meeste effect hebben op de kleding die jij draagt. we hebben ons gebaseerd op informatie die we krijgen van verschillende organisaties, opleidingen en van de makers van de mode.

Junkerfairfashion is zeker nog niet af en als je iets ziet dat niet klopt of een onderwerp dat ontbreekt dan horen we dat graag zodat we de site kunnen verbeteren. Ook voor wensen, nieuwe producten of kledingaanpassingen sta ik altijd voor iedereen klaar. Samen gaan we voor een duurzaam en kwalitatief goed 2020.