Kruiden Shampoo (Zeep) Vegan!

€ 8,00
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Kruiden Shampoo is een zachte haarzeep met calendula, gember, Oost Indische- kers,hop en mild geurend naar ceder, ylang ylang, palmarosa en ravensaga.

Deze haarzeep is extra geschikt voor lang haar. De mix van etherische oliën is zo samengesteld dat het je hoofdhuid ondersteunt en de basis van de zeep bestaat uit heerlijk verzorgende oliën als karité boter, jojoba- en olijfolie.

Deze zeep is daarbij geheel vegan omdat in deze versie geen heidehoning zit.


De Kruiden Shampoo is te gebruiken door het stuk zeep over je haar te wrijven, dit levert lekker veel schuim op. Minder grondig kan ook door de zeep tussen je handen op te schuimen en vervolgens het schuim door je haar te masseren.


Het kan even duren voor het bevalt, hoewel de meeste kapsels er direct blij mee zijn. Naspoelen met appelciderazijn helpt bij veel mensen om te voorkomen dat zeep door de kalk uit het water achterblijft. Als je haar wat stroef aanvoelt na het wassen heeft het waarschijnlijk met kalk te maken, dat kan je op deze manier verhelpen.

Daarnaast geeft appelciderazijn ook glans en is het heel gezond voor je hoofdhuid.

Ook als je net overstapt van regulier shampoo op natuurlijke haarzeep, kan het gebeuren dat het niet meteen glad aanvoelt. Dit kan komen door eerder gebruikte haar producten: ze bevatten vaak siliconen, waardoor je haar glanst en een glad laagje geeft en die was je er met natuurlijke haarzeep langzaam uit. Voordat dat helemaal is weggewassen kan het daardoor wat vettig aanvoelen.

Daarbij moet je hoofdhuid soms echt wennen en de aanmaak van sebum reguleren, dit komt vanzelf. Bij alle typen haar, ongekleurd of geverfd, droog of vet, kort of lang, blond of donker, geeft Werfzeep shampoo wisselende reacties. Mensen met erg lang en/of geverfd haar hebben er soms wat moeite mee. Wellicht dat het stroeve gevoel niet snel genoeg verdwijnt, maar het kan ook zijn dat bij het gebruik van deze shampoo een geïrriteerde hoofdhuid tot rust komt, roos verdwijnt, futloos haar het eigen volume terugkrijgt en kroeshaar minder droog wordt. Probeer het zelf, wanneer het toch geen match met je haar blijkt te zijn, kun je deze haarzeep ook als douchezeep gebruiken. Alle ingrediënten zijn immers ook heerlijk voor je huid.

Als je lang haar hebt wordt de appelciderazijn sterk aangeraden. (groot glas, 2 cm appelciderazijn, daarna aanvullen met lauw water en in laten trekken en goed uitspoelen).