Happy Shaving Bar Aloë Vera

€ 8,95

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Aloë Vera is een onmisbaar ingrediënt voor de huid! Het voorkomt uitdroging en heeft voedende eigenschappen. Daarnaast ruikt het heerlijk zacht en natuurlijk. De Shaving Bar maakt je huid zacht en zorgt oor een gladde scheerbeurt. Net zo effectief als een normale bus scheerschuim, maar dan zonder de chemische ingrediënten of het vervuilende verpakkingsmateriaal.

De HappySoaps Shaving Bars zijn

* 100% Plastic vrij

* Vegan

* Vrij van palmolie

* Dierproefvrij

* Bevat natuurlijke shea butter, kokosolie, jojoba olie en vitamine E

* 80 Gram

* PH- huidneutraal

* Geschikt voor het gehele lichaam (voor hem en haar).

* Handgemaakt in Nederland met liefde

Zeep is een heel mooi natuurlijk ingrediënt . Het heeft echter een tweetal problemen, de PH waarde is ontzettend hoog en zeep heeft hele sterke ontvettende eigenschappen. Voor gevoelige lichaamsdelen zoals de intieme zone, maar eigenlijk ook bijv. voor je benen, is zeep daarom niet geschikt. Het kan zorgen voor uitdroging, irritatie en een onbalans in de ph-waarde van je huid.

In onze Shaving Bar hebben wij hier een oplossing voor ontwikkeld. Wij gebruiken een combinatie van zeer milde sulfaatvrije schuimvormer ( die je ook in de duurdere Baby Shampoos kan vinden) en natuurlijke oliën en boter,s om ervoor te zorgen dat onze Shaving Bar super mild is voor je huid. Waardoor het scheermes gemakkelijk over je huid glijd en jij kan genieten van een gladde huid zonder irritatie.


Hoe te gebruiken:

1.Shaving Bar tussen de natte handen masseren tot er schuim ontstaat.

2. Schuim aanbrengen op het lichaam.

3. Huid scheren, afspoelen en klaar!


Terug naar HappySoaps