Onze missie

Duurzame kleding kan een hoop ellende in de kledingindustrie voorkomen: misstanden in kledingfabrieken, kinderarbeid, grote milieuschade en enorme bergen afval- om er maar een paar te noemen. Dit is zeker geen ver- van-je-bed-show. De milieu- impact van je kleren kun je zelf makkelijk fors verminderen door duurzame kleding te maken en verkopen.

Wil je de wereld veranderen, begin bij jezelf!
Bij Junkerfairfashion betekent dat: Mooie mode, voor Mooie mensen, dat lekker zit en waar je je goed en Mooi in voelt.

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.Onze waarden

.Wij zijn ons steeds meer bewust van de invloed die we hebben op de wereld waarin we leven. Bewust van het milieu, van arbeidsomstandigheden en van afspraken die producenten en inkopers met elkaar maken. We moeten samen zorgen dat het milieu minder belast en dat alle betrokkenen onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen en er eerlijk voor betaald worden.

Voor het maken van 1 kilo katoen wordt er gemiddeld ongeveer 10.000 liter water gebruikt. Dit verschilt per land, afhankelijk van de hoeveelheid regenval en enkele andere factoren. Biologisch katoen is een duurzamere optie. Dit groeit zonder kunstmest en zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. En er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van regenwater. Beter voor het milieu maar dus ook veel beter voor de medewerkers in de katoenplantages.

je voelt je goed als je er goed uitziet. Je voelt je goed in eerlijke kleding. Samen zorgen voor een betere wereld.

  • Mensen: Ik geloof in gelijkheid, tolerantie, respect en vrijheid.
  • Passie: Ik heb altijd al een passie voor kleding gehad en voor kleding maken. Ik word enthousiast van mooie stoffen. Ik wil innovatief zijn in vorm en detail. Dat het qua ontwerpen interessant blijft en tegelijkertijd draagbaar en functioneel.
    Dat mensen het met plezier dragen. Kleding maken die langer mee gaan en daarnaast zaken verkopen die ook duurzaam en fair trade zijn zoals hoeden, sokken, panty's en tassen.
  • Duurzaamheid: Duurzame kleding maken van milieuvriendelijke stoffen, fair trade. Duurzame mode voelt beter. Je ziet er mooi uit en je laat ook zien dat jij mooi in het leven staat. En het mooie is: je maakt ook een verschil voor mensen die het kunnen gebruiken.

Onze producten

Naast mijn eigen kledinglabel Junkerfairfashion, selecteren wij ook onze producten altijd met de grootste zorg.

Een webwinkel vol duurzame, ecologisch verantwoorde stoffen. Hier vind je onder anderen biologisch katoen, tricot, linnen, en eco- of plantaardig gelooid leer.

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. Met liefde voor mens en natuur. Fijn voor de wereld en voor jou.